Έκθεση “DETROP BOUTIQUE“ από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018

Έκθεση “DETROP BOUTIQUE“  από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018

 

detrop_F11056.jpgΗ έκθεση “DETROP BOUTIQUE“ διοργανώνεται από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την έκθεση Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής «ARTOZYMA» και απευθύνεται σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, brokers, φούρνους κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό με τους οποίους κλείνονται προκαθορισμένα ραντεβού (ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων).

 

Η έκθεση συνιστά «παρακλάδι» της καθιερωμένης διετούς Detrop -Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και Oenos -Διεθνής Έκθεση Οίνου- η οποία αποτελεί την Έκθεση που αντιπροσωπεύει το δυναμισμό και την εξωστρέφεια της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής τροφίμων. Η Detrop Boutique διοργανώνεται ένα χρόνο μετά από κάθε διοργάνωση της Detrop – Oenos.

 

Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 2016 με απόλυτη επιτυχία διότι πάντρευε το επαγγελματικό κομμάτι με ένα πλήθος παραλλήλων εκδηλώσεων που ενίσχυαν τα προϊόντα των εκθετών. 

Highlight της διοργάνωσης αποτέλεσε η ειδική εκδήλωση WINE n’ CHEESE. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει να επιδείξει σπουδαίους παραγωγούς διαφορετικών ειδών τυριών και κρασιών. Έπειτα από την πρώτη πετυχημένη παρουσία τους οι δυο κλάδοι  για δεύτερη φορά, θα παρευρεθούν στον ίδιο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με αναβαθμισμένη δομή. Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους πλαισιώνοντας το χώρο του Wine & Cheese Bar.

 

Ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου, θα πλαισιώσει την DETROP BOUTIQUE 2018, όπως τα Food Bars, Masterclasses και τη Γωνιά Εκθετών (στις οποίες θα συμμετέχουν όλοι οι εκθέτες) και για την ARTOZYMA το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ψωμιού και το 24ο Πανελλαδικό Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής και φυσικά και για τις δυο εκθέσεις ημερίδες, συνελεύσεις και παρουσιάσεις ιδιαίτερων προϊόντων.

 

 

Η κατανομή των εκθεμάτων στα περίπτερα θα είναι η εξής:

 

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΕΚΘΕΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8ΚΡΑΣΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ 

 

Συνημμένα σας επισυνάπτουμε το ενημερωτικό έντυπο της έκθεσης DETROP BOUTIQUE 2018 και τις κατόψεις των περιπτέρων 8,9 & 10. 

 

Επίσης, στις τιμές τιμοκαταλόγου υπολογίζετε 20% έκπτωση στο ίχνος εδάφους.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες

 

Για τη DETROP BOUTIQUE 2018

http://detropboutique.helexpo.gr/

 

Για την ARTOZYMA 2018

http://artozyma.helexpo.gr/

 

 

 

 

Προηγούμενο ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – 2017 (B΄περίοδος)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ
Δ/νση: Π. Κουντουριώτη 19
Τ.Κ.: 831 00

Πόλη: Σάμος

Copyright © 2021 Powered by Knowledge A.E

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ